Ine Gooren 1948, woont en werkt in Oss.

In 1967 volgde ze teken- en schilderlessen aan de schilderacademie in Venray.

Tijdens haar opleiding voor kleuterleidsters, kreeg ze 4 jaar les van de Deurnse kunstenaar Pieter Vriends, oa. leerling van Nico Molenkamp. In die tijd sloeg het schildervirus echt toe!

Na omzwervingen van Groningen tot Maastricht  waar ze les had van diverse kunstenaars, kwam ze uiteindelijk in 1984 in Oss terecht. Daar kwam ze na setteling  bij een plaatselijk kunstenaar terecht van wie ze ruim 6 jaar les heeft had en waardoor ze voor het eerst in 1990 exposeerde. Daarna was het even stil, totdat ze in 1995 met 'bijzondere' mensen in aanraking kwam.

In 1997 kon zij, ter afsluiting van haar opleiding voor activiteitenbegeleider, een olieverf-atelier opzetten voor mensen met een verstandelijke beperking bij de Stichting Dichterbij.

INSPIRATIEBRONNEN: Het schilderen met deze bijzondere mensen heeft de doorslag gegeven om rond 2003 weer voor zichzelf aan de slag te gaan en vrijer in haar werk te staan, waarbij zij zich meer en meer laat leiden door emotie en intuïtie. In haar woonkamer atelier gaat zij de 'strijd' met het doek aan.

Zoals het zich laat aanzien is het schildervirus nog lang niet uitgewoed!

                                                                         ***

Lid van het 'Genootschap voor Beeldende Kunst Oss '

                                                                         **

5 jaar en heden 6e jaar Specialisatie schilderen Studerende aan de Academie voor Schone Kunsten Arendonk België afdeling schilderen.

Interesse in een dynamische schilderworkshop?

Iets te vieren? Binnenkort starten er nieuwe workshops in Oss. Een familie-vrienden of collegadag- vieren met een workshop op uw locatie is bespreekbaar.

Ook voor mini kinderworkshops  maximaal 2 à 3 kinderen ' Maak samen één schilderij '  

of

met maximaal 4 kinderen:

' Maak een een papier maché object '  

Voor meer informatie kunt u mij mailen via het envelopje op deze site.